In English
Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Kunnallinen kuljetusmalli käynnistyy pakkausjätteillä 1.7 ja biojätteellä 19.7.

Kunnallinen kuljetusmalli käynnistyy pakkausjätteillä 1.7 ja biojätteellä 19.7.

Kunnallisen kuljetusmallin ensimmäiset pakkausjätetyhjennykset alkavat 1.7. Biojätteen osalta kunnallisten kuljetusten aloituspäivä on 19.7.  Olemme lähettäneet kirjeet kaikille pienkiinteistöille ensimmäisestä bio- ja pakkausjätteiden tyhjennysviikosta sekä tulevista tyhjennysväleistä. Mikäli ette ole saaneet kirjettä ja haluatte tietää ensimmäisen tyhjennyksen ajankohdan, voitte olla yhteydessä asiakaspalveluumme, joko sähköisen asioinnin palautelomakkeen kautta tai sähköpostilla asiakaspalvelu@rippee.fi  Vastaamme saapuviin tiedusteluihin tulojärjestyksessä. Asiakaspalvelussamme voi olla ruuhkaa kunnallisen mallin käynnistymisen alkuviikkoina, joten toivomme maltillisuutta.

Taloyhtiöiden osalta olemme käyneet vuorovaikutusta isännöitsijöiden kanssa. Talonyhtiöiden osalta asukkaita pyydetään olemaan ensisijaisesti yhteydessä omaan isännöitsijään, näin tiedotus ja mahdolliset muutokset tulevat hallinnoidusti käsiteltyä.

Rippeellä ei ole ollut tiedossa, milloin viimeisin tyhjennys on tehty bio- ja pakkausjätteiden osalta ennen kunnallisen mallin alkua. Tästä syystä ensimmäiset tyhjennysvälit voivat olla haluttuja lyhyemmät tai pidemmät. Ensimmäiset tyhjennysvälit on arvioitu reittisuunnittelun yhteydessä ja olemassa olevien tietojen pohjalta parhaaksi katsotulla tavalla ja siten, että kuljetusreitit pysyvät kustannustehokkaina. Ensimmäisen tyhjennyksen jälkeen tyhjennysväli pysyy sovitun mukaisena tai sen mukaisena mikä tieto viranomaisen lähtöaineistossa on meille toimitettu.

Tyhjennyshinnat  löytyvät kotitalouksille /hinnat/tyhjennyshinnasto bio- ja pakkausjätteet hinnastosta

Kunnallisen kuljetusalueen pääset tarkastamaan kartalta